Select Page

Je eigen tape bedrukken: het klinkt te mooi om waar te zijn maar vandaag de dag is niets meer onmogelijk. Wanneer je voor je bedrijf op zoek bent naar een betrouwbare en voordelige partner voor het bedrukken van tape dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken tape soorten in allerlei soorten en maten. Je kunt het laten bedrukken met je eigen logo of teksten. Zo heb jij altijd jouw eigen unieke tape in huis.

 

Duurzame tapesoorten laten bedrukken

Tegenwoordig is duurzaamheid voor steeds meer mensen belangrijk. Daarom hebben wij duurzame papiertape met bedrukking. Ook zorgt het voor een natuurlijke uitstraling op de producten die jij verstuurt. De tape heeft een kleeflaag van natuurlijk rubber. Dit biedt een uitstekende plakkracht en geeft een duurzamere ook wel ecologische uitstraling. Het grootste voordeel van papieren tape is dat je het gemakkelijk kunt aftrekken.

 

Waarschuwingstape soorten 

Je kunt ook verschillende soorten waarschuwingstape bestellen in de online winkel. Dit gebruik je bijvoorbeeld om aan te geven als iets breekbaar is. Dit is handig voor zowel de postbedrijven alsmede de klant. Je wilt immers niet dat de breekbare producten breken. Maar ook wanneer je een bepaald gebied gaat afzetten zodat mensen er niet komen. Hiervoor gebruik je dan meestal wit rood om aan te duiden dat ze dit gebied niet moeten betreden.

 

Hoe tape bedrukken werkt

Je begint met het kiezen van het materiaal. Vervolgens ga je jouw eigen ontwerp toevoegen of kies je een van de meest voorkomende ontwerpen. Het is belangrijk dat de boodschap duidelijk zichtbaar is. Afhankelijk van het budget kun je kiezen uit verschillende materiaalsoorten. Daarna maken wij jouw tapesoort klaar met één of meerdere kleuren. Er zijn veertien soorten machines in ons bedrijf waardoor bijna alles mogelijk is qua materiaal, kleur en teksten.