Select Page

Als woningbezitter weet je dat er bijna altijd wel een klus te doen is in het huis. Sommige dingen kan je zelf doen, zoals het vervangen van een kraan, voor andere klussen heb je liever iemand met wat meer vakkennis. Denk bijvoorbeeld aan het werken met elektriciteit, waar de nodige risico’s bij komen kijken. Het vinden van de juiste vakman voor je klus is soms echter een tijdrovende zoektocht. Je weet niet altijd waar je op moet letten en bovendien zijn lang niet alle mogelijke klussers gemakkelijk te vinden op het internet. Maar hoe vind je nou een vakman die past bij jouw klus, situatie en budget?

Dé vakman voor jouw klus

Het nieuwe klusplatform MyGo biedt de oplossing op het gebied van vakmannen vinden. Met een uitgebreid netwerk van vakmannen en een landelijke dekking heeft de zoekmachine van MyGo altijd een gekwalificeerde vakman uit jouw regio. Door aan te geven wat voor een klus je wilt laten uitvoeren en wat hierbij jouw vereisten zijn wordt je gekoppeld aan de juiste vakman voor jou. Naast het koppelen kan je zelf ook uitgebreide informatie vinden over de klusbedrijven die staan ingeschreven. Denk bijvoorbeeld aan de behaalde keurmerken en certificaten van het bedrijf en eerlijke beoordelingen van andere gebruikers. Je kunt bovendien kiezen of je een offerte wilt aanvragen van één of meerdere vakmannen via de mail. Heb je meer haast met de klus, zoals bij een lekkage of verstopping? Telefonisch kom je direct in contact met een beschikbare professional bij jou in de regio om te helpen. Of het nou gaat om een klus met spoed of een klus op de lange termijn, je kunt altijd bij een vakman terecht.

Meer dan gewoon een klusplatform

Het unieke aan MyGo is dat je niet alleen vakmannen kunt vinden voor jouw klus. Op MyGo kan je je namelijk ook inlezen op een bepaalde klus. Zo kan je er dus ook terecht voor oriëntatie. Overweeg je bijvoorbeeld om zonnepanelen te plaatsen of over te stappen op elektrisch koken? MyGo informeert jou over de kosten, aandachtspunten en de verschillende overwegingen die je kunt maken. Lees ook over mogelijkheden om kosten te besparen, zoals verzekeringen en subsidies. Bovendien vind je ook informatie over hoe je sommige klussen zelf kunt uitvoeren, welke materialen je nodig hebt en waar je hierbij op moet letten. Lukt een klus dan toch niet? Dan regel je op dezelfde plaats ook een professional om je hierbij gericht te helpen of te adviseren.

Waar kan je een allemaal een vakman voor inhuren?

Er zijn uiteraard vele klussen denkbaar.

  • Het bouwen van een veranda/overkapping;
  • Aanpassingswerkzaamheden van bestaande bouw;

In sommige gevallen boekt men een klusjesman om voor het ontstoppen van een riolering. Handig daarbij het hebben van rioolservice. Een soort van verzekering wat daarvan de kosten dekt.