Select Page

Mooie fotolijsten houden foto’s met je mooiste herinneringen vast. We verzamelen al onze foto’s op onze PC en vaak blijven ze daar. Hoog tijd dus om je mooiste foto’s uit te zoeken en deze te laten afdrukken. Kies daarna een mooi fotokader zodat je foto goed tot zijn recht komt. Fotolijsten heb je in allerlei soorten, maten en kleuren. De keuze is groot. In dit artikel bekijken we uit welke fotolijsten je kunt kiezen zodat je de perfecte fotolijst kunt kiezen voor je mooiste foto.

 

 

 

 

 

 

Een passe-partout

Een passe-partout is een stuk karton met een uitsnijding waarin je de foto plaatst. Deze uitsnijding is de binnenmaat van de passe-partout en beschikbaar in verschillende standaardafmetingen. Een passe-partout creëert een rand om je foto waardoor deze extra uitstraling krijgt. Een passe-partout is geschikt voor drukke kleurrijke foto’s. Een passe-partout geeft rust aan de afbeelding. Doordat je de afstand tussen het profiel van het fotokader en de foto creëert ontstaat er een rustiger beeld. 

Fotokaders met een voet

Fotokaders met een voet zijn veelzijdig. Deze kunnen zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst. Daarnaast kun je ze overal neerzetten waar je maar wil, terwijl het ook mogelijk is om ze op te hangen. Fotokaders met een voet vind je meestal in de maten 10x15cm en 20x30cm. Fotokaders met een voet kun je bestellen in allerlei kleuren. Wil je een fotokader bestellen? Ga dan uit van de kleuren die je ziet in de foto. Het mooiste is het als het fotokader completeert, dat betekent dat de kleuren elkaar goed aanvullen.

 

 

 

 

Fotolijsten voor meerdere foto’s

Heb je meerdere speciale foto’s die je wil inlijsten? Bijvoorbeeld verschillende vakantiefoto’s of foto’s van je trouwdag? Dan kun je ook kiezen voor een mulitframe, een fotolijst waar meerdere foto’s in passen. Kies voor foto’s die goed bij elkaar passen en wissel rustige foto’s af met foto’s waarop meer te zien is. Beginnen de foto’s na verloop van tijd te vervelen? Dan kun je ze makkelijk vervangen door een nieuwe set foto’s uit te kiezen.