Select Page

Het zal u op het eerste zicht misschien verbazen, maar kinderen vinden het reeds op vrij jonge leeftijd erg fijn om over een eigen stekje te beschikken. Dit kan een hoekje zijn in de kamer, maar ook een speelhuisje. Het spreekt voor zich dat de voorkeur van menig aantal kinderen vooral uitgaat naar deze laatste optie. De reden daarvoor hoeft ook niet ver te worden gezocht. Niet alleen kunnen uw kinderen van een speelhuisje pas echt hun eigen stekje maken, daarnaast ziet het er natuurlijk ook nog eens ongelofelijk leuk uit. Kijkt u vooral in de richting van een speelhuisje met glijbaan? In dat geval kan het geen kwaad om even stil te blijven staan bij de informatie zoals aangegeven hier op deze pagina!

             Aandachtspunten voor een speelhuisje met glijbaan kopen

Een speelhuisje met glijbaan is tegenwoordig razend populair. Dit heeft natuurlijk voor een groot deel te maken met de aanwezigheid van de (kleine) glijbaan. Kinderen vinden het reeds van jongs af aan fantastisch om uit hun huisje te kunnen glijden in plaats van gewoon een trapje te moeten nemen. Bent u ook van plan om een speelhuisje met glijbaan te bestellen? Dan zult u wel rekening moeten houden met de onderstaande aandachtspunten:

  1. Hoelang moet de glijbaan precies zijn waar gebruik van kan worden gemaakt?
  2. Dient het speelhuisje nog oer andere features te beschikken?
  3. Is het speelhuisje geschikt voor gebruik binnen of buiten?

In eerste instantie lijkt het er naar uit te zien dat een speelhuisje met glijbaan altijd speciaal is vervaardigd om buiten te plaatsen. Dat is echter niet het geval. Er zijn wel degelijk ook (kleine) exemplaren beschikbaar om binnen in huis te plaatsen. Hou er ook rekening mee dat u er eigenlijk steeds goed aan doet om uw speelhuisje met glijbaan tijdens de barre wintermaanden niet buiten te laten staan, maar ergens binnen een plaatsje te geven.

             Een speelhuisje met glijbaan en extra leuke gadgets

Bovenstaande geeft het eigenlijk al een beetje aan, er zijn op de markt heel wat verschillende speelhuisjes terug te vinden die niet alleen beschikken over een glijbaan, maar ook nog over heel wat andere gadgets. Wist u dan ook bijvoorbeeld dat er eveneens speelhuisjes bestaan waarin er gebruik wordt gemaakt van verlichting? Voor heel wat van deze speelhuisjes geldt dat ze werken met behulp van zonne-energie. Bovendien is het zo dat er bij een speelhuisje met glijbaan voor buiten vaak ook een dakgoot is voorzien. Op deze manier kan het regenwater opgevangen worden waarna deze bijvoorbeeld kan worden gebruikt om de planten en de bloemen in de tuin mee water te geven.

             Hoeveel kost een speelhuisje met glijbaan precies?

Hebben de voordelen en eigenschappen van een speelhuisje met glijbaan u ook weten te overtuigen? Wilt u dan ook graag overgaan tot het aankopen van zo’n speelhuisje? In dat geval zult u zich ongetwijfeld nog de vraag stellen welk budget u hier nu precies voor moet voorzien. Deze vraag is eigenlijk moeilijk te beantwoorden. Het feit dat een speelhuisje met glijbaan tegenwoordig in zoveel verschillende vormen kan worden aangekocht zorgt er namelijk voor dat er eigenlijk voor ieders budget wel een geschikt exemplaar voorhanden is.

Kijk direct op Wickey.be en vraag naar de mogelijkheden.