Select Page

U weet waarschijnlijk al wat slotenmakerij is en wat een slotenmaker doet, maar voor degenen die dat niet weten, slotenmakerij is de kunst om – met een aantal middelen – verschillende soorten sloten te creĆ«ren en te breken. Daarom is een slotenmaker, althans in de traditionele opvatting, iemand die niet alleen sloten kan ontwerpen, maken en breken, maar ze ook kan repareren en installeren. Het zou eerlijk zijn om te zeggen dat degenen die in dit specifieke vakgebied werkzaam zijn, zeer capabel en zeer bekwaam zijn.

In de afgelopen jaren hebt u waarschijnlijk meer en meer slotenmakers gezien die hun diensten in noodgevallen aanbieden. U weet wat slotenmakers meestal doen, maar wat doen slotenmakers in noodgevallen precies en hoe verschillen ze van hun standaard tegenhangers?

Meestal wanneer u een afspraak maakt met een slotenmaker moet u wachten; zeer zelden kunnen ze direct komen en helpen met uw slot-gebaseerde ellende. Dit is waar de diensten van noodslotenmakers erg handig zijn voor huiseigenaren en, in sommige gevallen, automobilisten – maar later meer hierover.

De noodslotenmakers die door veel slotenmaker bedrijven worden aangeboden, zijn het hele jaar door en 24 uur per dag beschikbaar. Als u de sleutel van uw voordeur zou kwijtraken, deze zou breken, of deze binnensluiten, enzovoort, dan zou u waarschijnlijk buitengesloten zijn.

Ongelukken gebeuren op de meest ongeschikte momenten; u kunt zoveel mogelijk voorzorgsmaatregelen nemen, maar zo’n ongeluk kan gebeuren – waarbij u in wezen buiten uw huis in de kou blijft staan.

Gelukkig zouden slotenmakers in noodgevallen in staat zijn om u opnieuw toegang tot uw woning te geven – ongeacht het tijdstip van de dag.

U beseft wel dat het nooit leuk is om buitengesloten te zijn in het koude, regenachtige weer in Nederland. Veel van deze slotenmakers kunnen ervoor zorgen dat huiseigenaren nooit te lang moeten wachten; sommige bieden zelfs een snelle reactietijd van maximaal twee uur.

Naast het aanbieden van noodslotenmakerdiensten aan huis, bieden sommige bedrijven ook noodslotenmakers aan die kunnen helpen met de vergrendeling van voertuigen. Zij kunnen automobilisten in weinig of geen tijd weer toegang geven tot hun auto’s, zodat ze weer op weg kunnen – ongeacht of ze hun sleutel zijn kwijtgeraakt of dat deze binnengesloten is.

Wij kunnen u in Leiden helpen 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Neem contact op met een Slotenmaker van Leiden hier!