Select Page

Ho Ho Ho! Binnenkort is het weer tijd voor de Kerstman om cadeautjes rond te brengen! Of regel je het zelf dit jaar? Een cadeau voor je partner vinden is niet altijd gemakkelijk. Misschien heb je het idee dat hij alles al heeft. Of heeft hij zelf ook niet meteen inspiratie voor een tof cadeau. Toch is het altijd fijn als je origineel en verrassend uit de hoek kunt komen wanneer je de man van je leven een eindejaarsgeschenk geeft. Nog ideetjes nodig voor een tof cadeau? Lees dan zeker verder.

Luxueuze drankjes

Wanneer je man graag van het leven geniet, is een variant van zijn favoriete alcoholische drank misschien wel een tof idee. Geniet je wederhelft vooral van bier? Stel dan een mand samen met zijn favoriete bieren of met speciale (streek)bieren. De kans is groot dat je lokale brouwer hier graag advies voor geeft. Tegenwoordig bestaan er ook tal van lekkere alcoholvrije bieren. Ook hier kun je zeker een tof geschenkpakket mee maken. Is je partner meer fan van wijn of sterkedrank? Ga dan op zoek naar speciale uitgaven of een extra mooie of grote fles van zijn favoriete drankje.

Handige Harry’s

Is je man een klusser en steekt hij graag de handen uit de mouwen? Dan is een werkbank het geschikte cadeau voor hem. Werkbanken bestaan in allerlei soorten en maten. Ben je hier zelf niet zo in thuis? Bekijk dan zeker het aanbod van Datona eens. Welk soort werkbank je ook kiest, bij Datona bestel je ze online en wordt ze bij je thuis geleverd. Het enige wat jij nog moet doen is aan de slag gaan met inpakpapier en cadeaulint.

Nieuwe mannen

Steeds meer mannen hechten terecht steeds meer belang aan de verzorging van hun kapsel, huid en lichaamshaar. Dit biedt jou de kans om hen een praktisch en tof eindejaarsgeschenk te geven. Veel huid- en haarverzorgingsproducten worden tijdens de eindejaarsperiode in mooie pakketjes met leuke extra’s aangeboden, ideaal dus voor jouw levensgezel! Als je man nog op zoek is naar een trimmer voor zijn baard of ander lichaamshaar, is het nu ook het ideale moment om dit cadeau te geven.

Ondeugende mannen

Als het allemaal wat ludieker en ondeugender mag, is een seksspeeltje ook zeker een verrassend cadeau om onder de kerstboom te leggen. Het fijne is dat jij nu de spelregels kunt bepalen. Geef je hem een speeltje om vooral zelf mee aan de slag te gaan, of wil je er zelf ook van kunnen genieten? Speeltjes met een afstandsbediening, al dan niet via een app, zorgen gegarandeerd voor vurige kerstdagen! Mag het kinky zijn, ga dan op zoek naar handboeien, een zweepje of een blinddoek. Het nieuwe jaar belooft alvast spannend te worden!