Select Page

Wanneer de bladeren weer beginnen vallen, blijf je veel gemakkelijker binnen. Dat wil zeggen dat je ook meer tijd thuis doorbrengt. Ontspannen doe je nu niet meer door terrasjes te doen of buiten een boek te lezen, maar door binnen te cocoonen. Om echt tot rust te komen, is het belangrijk dat je interieur comfort en gezelligheid uitstraalt. Wil je weten hoe je dit kunt verwezenlijken? Lees dan zeker verder!

Rust in de ruimte geeft rust in je hoofd

Toegegeven, opruimen is niet de meest aangename bezigheid die er bestaat. Maar een opgeruimd huis zorgt er wel voor dat je meer tot rust kunt komen. Wil dit zeggen dat alles altijd spic en span moet zijn? Natuurlijk niet! Door enkele kleine ingrepen lijkt je huis in een mum van tijd opgeruimd. Leer je kinderen bijvoorbeeld aan om hun speelgoed op te ruimen wanneer ze klaar zijn met spelen. Kasten met opbergdozen zijn voor zulke doeleinden erg handig. Je kindjes stoppen alles in de doos, en jij bergt de dozen op. Leg sleutels, tijdschriften en telefoons op een vaste plaats. Zorg voor een opbergmand waar je je knusse dekentjes in kunt opbergen wanneer je niet in de zetel zit of ligt. En heb je weinig tijd? Zet je was en strijk dan even uit het zicht, zodat je alsnog kunt ontspannen.

Streling voor het oog

Een andere manier om van je leefruimte een gezellig coconnetje te maken, is door mooie meubels te voorzien die ook erg comfortabel zijn. Zo voel je je goed en kun je aangenaam uitrusten. De meubels van het merk Norr11 bijvoorbeeld, zorgen voor een Scandinavische uitstraling in je interieur. Hun collectie werd geïnspireerd door de natuur en de designers gingen met ruw materiaal aan de slag. Het resultaat zijn prachtige meubelen die niet alleen comfortabel aanvoelen, maar ook een streling voor het oog zijn. Vind je de designs van Norr11 niet in jouw interieur passen? Bekijk dan zeker de zitmeubels van Linteloo eens. Linteloo liet ontwerpers uit alle hoeken van de wereld aan de slag gaan, wat resulteerde in comfortabele meubels die huiselijkheid uitstralen en ervoor zorgen dat je in no-time kunt relaxen. De sofa’s van Linteloo geven je interieur een luxueuze uitstraling zonder daarbij kil te zijn. Integendeel, deze zitmeubelen nodigen uit om je er heerlijk in te nestelen en er aangenaam in te vertoeven.

Beetje hulp nodig?

Wil je je interieur een make-over geven, maar weet je niet hoe je daarmee van start kunt gaan? Of vind je het een hele uitdaging om kleuren en stijlen op elkaar af te stemmen? Laat je dan informeren en adviseren. Door een kijkje te gaan nemen in speciaalzaken, merk je al snel wat je smaak is. Durf ook zeker om raad te vragen aan een interieurarchitect. Zij weten als geen ander hoe ze van je huis een echte thuis kunnen maken!